Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsor

Deli Divane 102. Bölüm izle Yeni Bolum Kanal 7 5 Kasım 2016


Deli Divane 53. BolumDeli Divane 102. Bölüm Özeti:   Vasundhara Ragini’nin görünüşünden hiç hoşlanmadığı için onu düğüne götürmek istemez. Hatta Vasundhara düğünü iptal ettirmek ister. Bu hal Ragini’yi çok fakat aşırı üzer. Alekh, Ranvir ve Ragini’nin beraber balayına gitmelerini kıskanır. Alekh’in çok ısrarına karşı koyamayan Vasundhara Alekh ve Sadhana‘nın da beraber balayına gitmesine izin verir.

Hint sinemasının meşhur yıldızları Angad Hasija, Parul Chauhan ve Sara Khan’ın yer aldığı bu uzun soluklu dizide Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesi anlatılıyor. Ailesini kaybettikten sonra Ragini’nin ailesi ile birlikte yaşamaya başlayan Sadhna, Rajvansh ailesinin zihinsel engelli oğlu Alekh’e öğretmenlik yapmaktadır.

Deli Divane 102. Bölüm internetten izle 5-10-2016,Deli Divane 102. Bölüm Youtube izle,Deli Divane 102. Bölüm internetten seyret,Deli Divane son bolum izle,Deli Divane 102. Bölüm Tek Parça izle,Deli Divane 102. Bölüm Donmadan izle,Deli Divane 102. Bölüm Full Hd izle,Deli Divane 102. Bölüm internetten izle,Deli Divane 102. Bölüm izle

0 yorum:

Yorum Gönder